Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ)

Go to content

Main menu

ΛΕΦΚΚ - Χρήσιμα links περί φωτογραφίας και όχι μόνο ...

Κώστας Μπαλάφας
(http://www.costasbalafas.gr/)
Πύλη γνώσης για τους σπουδαστές φωτογραφίας. Κώστας Μπαλάφας. Ο φωτογράφος του κοινωνικού προβληματισμού. Ο άνθρωπος που αγάπησε την Ελλάδα και την υπηρέτησε με καλλιτεχνική συνέπεια χωρίς συμβιβασμούς και σκοπιμότητες.

BLUR Magazine
(http://www.blur-magazine.com/)
Free Online PDF Artistic Photograph Magazine
. A place for creative photography. Photography Galleries. Interviews. Photography Projects.

Φωτογραφικός Κύκλος
(http://photocircle.gr/)
Ο «Φωτογραφικός Κύκλος» είναι ένα μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό σωματείο, που λειτουργεί από το 1988 με έδρα την Αθήνα. Ιδρυτής και πρόεδρος τού «Κύκλου» είναι ο Πλάτων Ριβέλλης, φωτογράφος, καθηγητής φωτογραφίας και συγγραφέας θεωρητικών συγγραμμάτων για τη φωτογραφία. Ο Φωτογραφικός Κύκλος έχει για σκοπό την προώθηση τής τέχνης τής φωτογραφίας, τη δημιουργία καλλιεργημένου φωτογραφικού κοινού, την καλλιτεχνική καλλιέργεια των μελών του και την ενίσχυση τού καλλιτεχνικού τους έργου.

Φωτογραφικό Είδωλο
(www.photoeidolo.gr)
To
Φωτογραφικό Είδωλο είναι ένα ειδικό φωτογραφικό περιοδικό, που δεν στοχεύει ν' αποτελέσει ένα κλασικό περιοδικό, αλλά αντιθέτως να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ περιοδικού και βιβλίου...

Νέο διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό
(www.fmag.gr)
Το fmag είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό / fanzine κάθετης θεματικής κάλυψης και προβολής των φωτογραφικών δρώμενων στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας. Aπώτερος σκοπός είναι η δημιουργία μίας τράπεζας πληροφοριών που θα εξυπηρετεί την ενημέρωση πάνω στα φωτογραφικά δρώμενα του Ελλαδικού χώρου και όλες τις σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της φωτογραφίας, μέσα από άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις κ.τ.λ.

Η καλύτερη ελληνική ψηφιακή κοινότητα για την φωτογραφία
(www.dpgr.gr)

Yahoo Group - On line Κοινότητα Ελλήνων Φωτογράφων
(http://tech.groups.yahoo.com/group/gphotoclub)
Το Greek Photographers Club, δημιουργήθηκε ως μια on-line κοινότητα Ελλήνων Φωτογράφων, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων σχετικά με τη συμβατική αλλά και την ψηφιακή φωτογραφία. Τεχνικές φωτογράφησης, τεχνικές επεξεργασίας εικόνων, σχολιασμός φωτογραφιών, ανακοινώσεις διαγωνισμών και εύρεση εκπαιδευτικών ιστοσελίδων είναι μερικά από τα θέματα αυτού του Yahoo Group.
Δημιουργός του η Χατζηκυριακίδου Κυριακή (hatzikyriakidou@yahoo.gr)

Πλήρης Οδηγός Ελληνικών Φωτογραφικών Ομάδων
(του Μανώλη Κασιμάτη φωτογράφου - ερευνητή www.manolokasimatis.gr )

Οδηγός των Φωτογραφικών Ομάδων, Σωματείων και Λεσχών, των Φωτογραφικών Μουσείων και Φωτογραφικών Φορέων και Επαγγελματικών Συλλόγων Φωτογράφων και των Φωτογραφικών Τμημάτων των Δήμων και των Φωτογραφικών Διαδικτυακών Κοινοτήτων.

Διαδικτυακός τόπος Foto @rt Magazine
(http://www.fotoartmagazine.gr/)

Back to content | Back to main menu