Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ)

Go to content

Main menu

ΛΕΦΚΚ - Μαθήματα Φωτογραφίας περιόδου 2011 - 2012

Αρχείο

Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας τα οποία απευθύνονται σε όλους τους εν δυνάμει φίλους της φωτογραφικής τέχνης, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε στις 3 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 8.00 μμ. Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου της ΛΕΦΚΚ (Δημοτική Αγορά, κατάστημα Ι-28) κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους αλλά ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας. Εκτός από το θεωρητικό μέρος – υπό μορφή διαλέξεων - των μαθημάτων, θα πραγματοποιούνται και μικρές φωτογραφικές εκδρομές για την πρακτική άσκηση των εκπαιδευόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6987331795, 6973438137.
Επίσης, κάθε Τρίτη & Πέμπτη βράδυ (ώρες: 8.00 – 9.30 μμ) γίνεται συνάντηση των μελών της ΛΕΦΚΚ, στο χώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου.

Κάντε κλικ εδώ, για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα Μαθημάτων Περιόδου 2011-2012 ()


Σύντομο βιογραφικό:
Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό τη μετάδοση της  φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής. Στόχοι της Λέσχης μας είναι η διάδοση της Φωτογραφικής τέχνης, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και η επικοινωνία, ως μέσο έκφρασης, με τη φωτογραφία.
Η ΛΕΦΚΚ πραγματοποιεί κάθε χρόνο μαθήματα φωτογραφίας, οργανώνει και φιλοξενεί εκθέσεις και προβολές, ενώ διαθέτει σκοτεινό θάλαμο (διατήρηση της γνώσης της κλασικής φωτογραφίας) και βιβλιοθήκη για την ενημέρωση των μελών και φίλων της.


Ο Πρόεδρος, Ηλίας Παγανός
Ο Γραμματέας, Θωμάς Κωστάμης

Back to content | Back to main menu